Back

ⓘ Disain - Reliabilitas, 19 Agustus, 15 Pébruari, 3 April, 28 Nopémber, 27 April, Seoul, Angkutan, Yoshitaka Amano, Universitas Paramadina, Metoda Monte Carlo ..




                                               

Reliabilitas

Dina rékayasa sacara umum, reliabilitas nyaéta kamampuh hiji komponen atawa sistim dina éta komponen keur ditembongkeun salaku hasil disain. Tempo teori reliabilitas sarta disain sistim nu reliable. Program komputer dijieun keur ngitung sistim reliabiti nu kompleks ngagunakeun téhnik pemodelan reliabiliti. Dina widang telekomunikasi, watesan reliabilitas nyaéta: The continuous availability of communication services to the general public, and emergency response activities in particular, during normal operating conditions and under emergency circumstances with minimal disruption. The ability ...

                                               

19 Agustus

1895 - Taiwan aya dina kakawasaan Jepang sanggeus Cina kapaksa ngaleupaskeun Kapuloan Taiwan ku sabab éléh perang ti Jepang. Jepang ngawasana kawilang lila, nyaéta nepi ka Perang Dunia II. 1953 - CIA mantuan militer Iran pikeun ngudéta pamaréntahan Mohammed Mossaddeq sangkan nyerahkeunn kakawasaanana ka Syah Iran 1944 - Perang Dunya II: Lekasanna Operasi Bagration. 1945 - Mimiti ditetepkeunna Jawa Kulon minangka Propinsi di Républik Indonésia 1945 - Présidén Sukarno ngangkat Mr. Dr. R.S.E. Koesoemah Atmadja minangka Ketua Mahkamah Agung Républik Indonésia nu tuluy ditetepkeun minangka poé ...

                                               

15 Pébruari

1982 – Pangeboran minyak Ocean Ranger tilelep alatan badéy di leupas basisir Newfoundland, Kanada, nelasan 84 pagawé. 1991 – Kasapukan Visegrád nu ngadegkeun gawé bareng pikeun nuju kana sistim pasar bébas ditarékeun ku para pamingpin Chékoslowakia, Hongaria jeung Polandia. 2001 – Rancangan munggaran génom jalma nu kumplit dipedalkeun dina majalah jurnal Nature. 2012 – Tilu ratus genep puluh jalma maraot dina hiji kahuruan di panjara Honduras di Kota Comayagua. 1944 – Perang Dunia II: Serangan ka Narva dimimitian ku Front Leningrad. 1942 – Perang Dunia II: Sabada serangan Jepang ka Singapu ...

                                               

3 April

1882 – Robert Ford nelasan Jesse James. 2017 – Hiji bom ngajelegur di metro St. Petersburg, nelasan 14 jalma sarta nyideraan sababaraha urang lianna. 1948 – Perang Tiis: Présidén AS Harry S. Truman néken Marshall Plan Rancangan Marshall, ngaluarkeun $5 miliyar pikeun ngabantuan 16 nagara. 1968 – Martin Luther King Jr. nepikeun pidatona nu kawentar. Poé isukna manéhna aya nu nelasan. 1936 – Bruno Richard Hauptmann dihukum mati alatan nyulik jeung nelasan Charles Augustus Lindbergh, Jr., orok anak pilot Charles Lindbergh. 2013 – Leuwih ti 50 jalma palastra dina banjir ku alatan hujan gedé di ...

                                               

28 Nopémber

1975 – Timor Wétan nyatakeun merdéka ti Portugis. 1966 – Michel Micombero ngarugrugkeun pamaréntahan monarki Burundi sarta ngajadikeun dirina présidén nu kahiji. 1895 – Balap mobil munggaran di Amérika jauhna 54 mil ti Jackson Park Chicago nepi ka Evanston, Illinois. Frank Duryea menang dina waktu kurang leuwih sapuluh jam. 1960 – Mauritania merdéka ti Perancis. 1942 – Di Boston, Massachusetts, kahuruan di klub peuting Cocoanut Grove nelasan 492 jalma. 1958 – Misil balistik antarbenua singk. Inggris ICBM SM-65 Atlas, misil munggaran nu hasil dipesatkeun, dijieun ku AS sarta asup kana golon ...

                                               

27 April

1956 – Juara dunia kelas beurat tinju nu teu kaéléhkeun, Rocky Marciano, reureuh tina tinjuna. 1961 – Sierra Leone meunangkeun kamerdékaan ti Karajaan Inggris, Milton Margai minangka PM kahijina. 1992 – Féderasi Rusia jeung 12 manten Républik Soviét lianna jaradi anggota IMF jeung Bank Dunya. 1953 – Operasi Moolah ngawarkeun $50.000 ka sing saha waé pilot nu daék biluk bari mawa pasawat mikoyan-Gruvich MIG-15 ka Koréa Kidul. Pilot nu kahiji bakal meunang $100.000. 2006 – Pangwangunan Munara Kabébasan dimimitian kaituna diganti ngaran jadi One World Trade Center di Kota New York. 2011 – Ang ...

                                               

Seoul

Séoul) – resmina Kota Istiméwa Séoul – mangrupa ibu kota tur métropolis panggedéna di Koréa Kidul, nu mangrupa jajantung Wewengkon Ibukota Seoul, kaasup sabudeureun métropolis Incheon jeung propinsi Gyeonggi, wewengkon métropolitan kadua panggedéna sadunya kalayan 25.6 yuta urang pangeusi. mangrupa tempat leuwih ti satengahna pangeusi Koréa Kidul kaasup 678.102 warga internasional. Kalayan pangeusi leuwih ti 10 yuta, ieu kota gedé mangrupa largest city proper di OECD. Perenahna di Walungan Han, sajarah Séoul ti mangsa ka tukang kacida panjangna leuwih ti dua rébu taun ti saprak diadegkeun ...

                                               

Angkutan

Angkutan atawa transportasi, nyaéta pindahna jalma jeung barang ti hiji tempat ka tempat séjénna. Istilah ieu asalna tina basa Latin trans, hartina meuntas, jeung portare, hartina mawa.

                                               

Yoshitaka Amano

Yoshitaka Amano 天野 喜孝, Yoshitaka Amano? gumelar ping 28 Juli 1952 di kota leutik deukeut kaki Gunung Fuji Shizupka, Jepang. Yoshitaka Amano nyaéta salah saurang désainer vidéo game ti Jepang.

                                               

Universitas Paramadina

Taun 1994, Yayasan Wakaf Paramadina ketua: Prof. Dr. Nurcholish Madjid jeung Yayasan Pondok Mulya, nu duanana jumeneng dina widang atikan, sapakat ngalaksanakeun gawé bareng pikeun ngadegkeun hiji paguron luhur. Kasapukan ieu diwujudkeun ku diadegkeunana Yayasan ParamadinaMulya taun 1995. Ku kituna tanggal 10 Januari 1998 diresmikeun diagekeunana Universitas ParamadinaMulya, nu dipiharep mampuh nyampurnakeun konsép paguron luhur nu geus aya, ngahasilkeun lulusan anu miboga kaparigelan anu dibutuhkeun ku bangsa Indonésia, miboga kompetensi risét, miboga sumanget kawirausahaan dumasar kana é ...

                                               

Metoda Monte Carlo

métodeu Monte Carlo nyaéta algoritma keur ngarengsekeun rupa-rupa masalah dina itung-itungan make komputer ngagunakeun wilangan acak, mangrupa hal sabalikna tina algoritma deterministik. métodeu Monte Carlo penting kacida dina komputasi fisik sarta aplikasi nu pakait, jeung bisa dipaké dina rupa-rupa itungan kromodinamika kuantum keur ngarancang pamisah panas sarta bentuk aerodinamika. métodeu ieu geus kabuktian efisien keur ngarengsekeun persamaan integro-differential di kondisi medan radian, sarta métodeu ieu geus digunakeun keur itungan iluminasi global nu ngahasilkeun photo-réalistic i ...

                                               

I2C

I²C nyaéta beus komputer sérial nu kapanggih ku Philips pikeun nyambungkeun périferal laun kana motherboard, embedded system, atawa ponsél. I²C ieu mangrupa singgetan tina Inter-Integrated Circuit anu dibaca I-dua-C.

                                     

ⓘ Disain

  • sistim dina éta komponen keur ditembongkeun salaku hasil disain Tempo teori reliabilitas sarta disain sistim nu reliable. Program komputer dijieun keur ngitung
  • Orville Wright, ahli pasawat Amérika td. 1948 1883 Coco Chanel, Juru disain baju Perancis td. 1971 1919 Malcolm Forbes, juru pedal Amérika td.
  • palatih jeung anggota kulawargana.crashes 1965 Kanada ganti bandéra maké disain bodas, beureum jeung daun maple, 1982 Pangeboran minyak Ocean Ranger tilelep
  • nelasan Jesse James. 1885 Gottlieb Daimler meunangkeun paten Jérman pikeun disain mesinna. 1933 Pangapungan munggaran ka saluhureun Puncak Everest ku Ékspédisi
  • 1967 Anna Nicole Smith, modél Amérika td. 2007 1975 Eka Kurniawan, disain graphis Indonésia 1980 Stuart Taylor, pamaén bola Inggris 1984 Trey
  • Piala Dunia FIFA 2002 jeung KTT Seoul G - 20 2010. Kota Disain UNESCO, Séoul dingaranan Ibu kota Disain Dunia 2010. Ieu kota geus kasohor ti jaman baheula
  • jalan tol Sacara luas bisa disebutkeun, disain jaringan mangrupa widang dina téhnik sipil jeung tata kota, disain tutumpakan di widang rékayasa mékanis
  • GO jeung Space Ace. Sabada sataun latihan, Amano nyokot bagéan dina nga disain karakter - karakter kartun anu populér harita anu di terbitkeun ku studio

Users also searched:

...
...
...