Back

ⓘ 2011 SR12. Ari 2011 SR12 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu ast ..




                                     

ⓘ 2011 SR12

Ari 2011 SR12 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.804, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO�399444.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

Users also searched:

...
...
...