Back

ⓘ 2011 TH. Ari 2011 TH mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroi ..




                                     

ⓘ 2011 TH

Ari 2011 TH mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.447, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO�208038.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • Северного Кавказа в XIX в. Everyday life of the Caucasian highlanders. 19 - th century In the co - authorship with I. Karpeev Molodaya Gvardiy publishers
  • deui jadi STOVIA. Lila pendidikan jadi 10 taun, kabagi jadi 3 th bagian persiapan sarta 7 th bagian persiapan. Palajaran ngawengku premedik, preklinik sarta
  • Blood to the Head anu suksés ku single in my place, the scientist, jeung th clocks. Ieu album dilélér 2 katégori Grammy Awards taun 2003 nya éta Best
  • rata - ratana nyaéta 26 darajat C, anu curah hujanna kurang leuwih 2000 mm th anu tingkat kelembabanana rata - rata 60 Sacara wilayah nu ngokolakeun leuweung
  • Houtsma, Martijn Theodoor 1913 - 1938 Encyclopaedia of Islam 1 Ed. M. Th Houtsma. Leiden: Brill Publishers. King Abdul Aziz Ibn Saud Information
  • ibukota. Eta ngalegaan konsep Rostov - Papa Dina 2012, Rostov - on - don nyandak 5 - th tempat di ranking kualitas lingkungan urban. Di 2018 Rostov - on - don bakal jadi
  • Estatística Kister, M.J. Ķuāda. Encyclopaedia of Islam. Edited by: P. Bearman Th Bianquis C.E. Bosworth E. van Donzel and W.P. Heinrichs. Brill, 2008
  • konfigurasi lapangan lolobana bergelombang Daérah ieu miboga curah hujan 2.700mm th anu suhu udarana 18 - 26C. Curug Cijalu dibuka ti mimiti 1 September 1984 anu
  • katelahna hamondeys atawa tasques. Numutkeun Wilcox taun 1999, kantong ieu th jadi tanda pikeun status sosial hiji jalma. Kantong korsét biasana sok dipaké
  • Plus 81 Asmara Koes Plus Medley 13 Th Karya Koes Plus Koes Plus 81 Pop Melayu Oke Boss Koes Plus Medley Dangdut 13 Th Karya Koes Plus 1982 Koes Plus 82

Users also searched:

...
...
...