Back

ⓘ 2011 TJ. Ari 2011 TJ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroi ..




                                     

ⓘ 2011 TJ

Ari 2011 TJ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.637, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO�211804.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • text link Nathan DM, Cleary PA, Backlund JY, Genuth SM, Lachin JM, Orchard TJ Raskin P, Zinman B December 2005 Intensive diabetes treatment and cardiovascular

Users also searched:

...
...
...