Back

ⓘ 2011 TP. Ari 2011 TP mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroi ..




                                     

ⓘ 2011 TP

Ari 2011 TP mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.454, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO�211804.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • LPMD : 7 Jumlah Anggota LINMAS : 22 Jumlah Perangkat désa : 13 Jumlah Pengurus TP - PKK : 16 Jumlah Pengurus MUI : .. Jumlah Pengurus Karang Taruna : . Jumlah
  • Belanda: teenslippers. Brazil: sandálias atawa chinelos. RRC: Citakan: Zh - tp Cili: sandalias atawa chalas informal Ceko dan Slowakia: žabky kodok
  • Nurutkeun Peneliti Sajarah dan Budaya di kabupatén Garut, Deddy Efendie, TP M. Hs, salah sahiji unsur pers nasional dipeunteun mibanda andil neuleumkeun

Users also searched:

...
...
...