Back

ⓘ 2011 UT. Ari 2011 UT mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroi ..




                                     

ⓘ 2011 UT

Ari 2011 UT mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.544, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO�218114.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • Stephen A. 1996. A preliminary study of prosody in Dzongkha. Arlington: UT at Arlington, Masters Thesis Online searchable dictionary Dz - En, En - Dz, Dz - Dz
  • Rotary murid bursa dina 1988. Anjeunna ngahadiran Universitas Texas Austin UT - Austin dimana manehna ngagabung Delta tau Delta fraternity. Manéhna mimitian

Users also searched:

...
...
...