Back

ⓘ 2011 VA. Ari 2011 VA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroi ..




                                     

ⓘ 2011 VA

Ari 2011 VA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.334, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO�210326.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • populasi kira - kira 50.000 jiwa. Burhanuddin Kushkaki. Rāhnamā - yi Qataghan va Badakhshān. Kabul: Vizarat - i Harbiyah, 1923. Jan - Heeren Grevemeyer: Herrschaft
  • panghandapna tapi mangrupa planét leutik nu teu dingaranan nyaéta 3360 1981 VA planét leutik nu dingaranan kalayan nomer pangluhurna salian ti planét dwarf
  • Artes y las Ciencias 2011 Sitio oficial de Ciudad de las Artes y las Ciencias www.cac.es. Diakses tanggal 18 September 2011 Generalitat Valenciana
  • Gâste - gâste - 2: 43 Melc - melc - 2: 42 Refrenul dulcilor povesti - 3: 00 Va veni o zi într - o zi - 3: 27 Crăciun Magic Magic Christmas Album Natal 2009
  • perdagangan narkoba. Hasilna, Bao Youxiang sareng Zhao Nyi - Lai angkat ka Cangyuan Va Otonom County of China sareng nandatanganan Perjanjian Cangyuan sareng pejabat

Users also searched:

...
...
...