Back

ⓘ 2011 UA. Ari 2011 UA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid ..




                                     

ⓘ 2011 UA

Ari 2011 UA mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.548, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO 363707.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • перейде на зимовий час  Події  Україна  Кореспондент Ua korrespondent.net. Diakses tanggal 2011 - 10 - 31. Regions of Ukraine and their divisions Verkhovna
  • Bapa Indung awéwé - Ua Lanceuk Bapa Indung - Alo Anak Lanceuk - Suan Anak Adi - Kapiadi Anak Emang Bibi - Kapilanceuk Anakna Ua - Incu ti gigir Incuna
  • States United States Geological Survey. 2001. Diakses tanggal October 21, 2011 Elevation adjusted to North American Vertical Datum of 1988. The summit

Users also searched:

...
...
...