Back

ⓘ 2011 UB. Ari 2011 UB mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid ..




                                     

ⓘ 2011 UB

Ari 2011 UB mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.478, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO 227506.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • sarta di jerona euweuh dialog. Ieu film disutradaraan ku Walt Disney jeung Ub Iwerks taun 1927 anu dimedalkeun tanggal 15 Méi 1928. Plane Crazy diiluan

Users also searched:

...
...
...