Back

ⓘ 2011 UE. Ari 2011 UE mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid ..




                                     

ⓘ 2011 UE

Ari 2011 UE mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.439, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO 210155.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • kadua di Jérman. Alatan ngalegaanana Uni Eropa taun 2013, puseur géografisna UE kiwari aya di 40 km 25 mi wétaneun Frankfurt. Sakola di Frankfurt Daptar

Users also searched:

...
...
...