Back

ⓘ 2011 UU. Ari 2011 UU mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid ..




                                     

ⓘ 2011 UU

Ari 2011 UU mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.557, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO 215200.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • diakses tanggal 7 Oktober 2011 id UU No. 20 2003 tentang Sistem Pendidikan Nasional diakses tanggal 7 Oktober 2011 UU No. 16 2006 tentang Sistem
  • nyaéta gambar hirup, ogé mindeng disebut movie. Definisi pilem numutkeun UU 8 1992, nyaéta karya cipta seni sarta budaya anu mangrupa média komunikasi
  • Butan mangrupa nagara kahiji di dunya anu ngalarang dijualna bako liwat UU Bako 2010. Arsitéktur Butan mangrupa arsitéktur karuhun anu khas. Arsitéktur
  • atikan dasar Atikan menengah mangrupa tuluyan tina atikan dasar. Luyu jeung UU no.20 taun 2003 atikan dibagi jadi tilu nyaéta atikan dasar, atikan menengah
  • pamaréntah. Kusabab éta, Observatorium Bosscha ieu aya dina panyalindungan UU No 2 1992 ngeunaan Benda Cagar Budaya. Taun 2008, pamaréntah netepkeun Observatorium
  • peremajaan kota pikeun daerah anu kumuh. Tujuan diwangunna Imah Susun aya dina UU Rumah Susun, No 16 Tahun 1985 Pasal 3 ayat 1 jeung 2. Rumah Susun Umum, nyaéta
  • 2011 Masjid Antapani, Bandung 2011 Heteropia Office Tower, Jakarta 2011 Hotél Tangerang, Banten 2011 Hotél Horison Ultima, Purwokerto 2011 Hotél
  • Partisipasi jeung panangtayungan pikeun nu laporan natrat dina UU no 2 taun 1997 Pasal 57 jeung UU no 5 taun 1997 Pasal 54. Sawatara istilah anu biasa digunakeun
  • dumasar kana Konsili Vatikan II. Taun 2014, pamaréntah Spanyol ngaluarkeun UU anu ngatur kawarganagaraan ganda pikeun turunan Yahudi anu diusir jaman harita
  • dina Direktorat Jenderal Pendidikan Islam Kamenterian Agama RI période 2011 - 2015 . Prof. Dr. H. Sunaryo Kartadinata, M.Pd. gumelar di Ciamis, Jawa

Users also searched:

...
...
...