Back

ⓘ 2011 UB115. Ari 2011 UB115 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu ast ..




                                     

ⓘ 2011 UB115

Ari 2011 UB115 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.428, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO 210249.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

Users also searched:

...