Back

ⓘ 2011 WB. Ari 2011 WB mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid ..




                                     

ⓘ 2011 WB

Ari 2011 WB mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.425, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO 213802.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • dari versi asli tanggal July 5, 2007. Diakses tanggal July 23, 2007. Jonas, WB TJ Kaptchuk K Linde 2003 A critical overview of homeopathy. Annals

Users also searched:

...
...
...