Back

ⓘ 2011 WC. Ari 2011 WC mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid ..




                                     

ⓘ 2011 WC

Ari 2011 WC mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.099, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO 409402.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • 2009 - 07 - 14. WC atau toilet: Suatu Monumen Sejarah Indonesia Dicutat tanggal 23 Oktober 2011 Sejarah Toilet Dicutat tanggal 23 Oktober 2011 WC umum
  • atawa henteu : Ulah lila teuing cicing di WC Rohangan paranti mandi Sabab lamun urang lila teuing cicing di WC mangka fisik urang kaciri leuwih kolot

Users also searched:

...
...
...