Back

ⓘ 2011 WD. Ari 2011 WD mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid ..




                                     

ⓘ 2011 WD

Ari 2011 WD mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.229, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MPO 213803.

                                     

1. Bebentukan

Kawas sakumna astéroid, ieu astéroid kabentuk tina nébula panonpoé primordial minangka beubeulahan planétisimal, objék di nébula marcapada ngora nu teu cukup badag pikeun robah jadi planét.

                                     
  • pangngoranna kadua sanggeus Loris Capirossi. Márquez pindah ka kelas Moto2 taun 2011  Manéhna anggeus ka 21 di Portugal, saencan kameunangan kahijina di kelas
  • kali meunang. Meunang Gelar Purah balap: 2011 Casey Stoner Konstruktor: 2011 Meunang Balapan Total: 24 2011 Stoner 10, Pedrosa 3 2010: Pedrosa 4 2009:

Users also searched:

...
...
...