ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 58




                                               

(513472) 2009 CS5

Ari 2009 CS5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.657, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(513497) 2009 HB82

Ari 2009 HB82 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.600, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(513529) 2010 CR1

Ari 2010 CR1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.734, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(513550) 2010 NG3

Ari 2010 NG3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.568, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(513572) 2010 VX39

Ari 2010 VX39 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.422, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(513711) 2012 PC20

Ari 2012 PC20 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.184, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(513776) 2013 AA2

Ari 2013 AA2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.549, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(513916) 2014 AR46

Ari 2014 AR46 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.210, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(514041) 2014 MQ18

Ari 2014 MQ18 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.599, sedengkeun magnitudo mutlakna 15.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(514150) 2015 KJ57

Ari 2015 KJ57 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.404, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

5143 Heracles

Ari 5143 Heracles atawa 1991 VL mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.772, sedengkeun magnitudo mutlakna 14.0. Ari nu jadi réf ...

                                               

(514568) 1994 RC

Ari 1994 RC mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.603, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(514571) 1996 RY3

Ari 1996 RY3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.139, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(514596) 2003 FG

Ari 2003 FG mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.715, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(514597) 2003 MD7

Ari 2003 MD7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.595, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(514652) 2005 SC71

Ari 2005 SC71 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.383, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(514846) 2008 EQ7

Ari 2008 EQ7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.223, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(514914) 2008 TN26

Ari 2008 TN26 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.633, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(515010) 2009 SK2

Ari 2009 SK2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.472, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(515049) 2010 FL

Ari 2010 FL mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.655, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(515082) 2010 TM3

Ari 2010 TM3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.218, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(515335) 2013 AW60

Ari 2013 AW60 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.420, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(515446) 2013 UG5

Ari 2013 UG5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.288, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(515639) 2014 MK27

Ari 2014 MK27 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.339, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(515767) 2015 JA2

Ari 2015 JA2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.349, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(516154) 2016 CL32

Ari 2016 CL32 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.460, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(516155) 2016 DP

Ari 2016 DP mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.477, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(516396) 2000 WY28

Ari 2000 WY28 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.290, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(516398) 2001 HW15

Ari 2001 HW15 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.253, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(516420) 2003 FS2

Ari 2003 FS2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.504, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(516428) 2003 UR12

Ari 2003 UR12 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.567, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(516454) 2005 FN4

Ari 2005 FN4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.764, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(516457) 2005 HM3

Ari 2005 HM3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.310, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(516641) 2008 GB110

Ari 2008 GB110 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.326, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(516734) 2009 FG1

Ari 2009 FG1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.272, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(516803) 2010 JG88

Ari 2010 JG88 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.385, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(516868) 2011 GC60

Ari 2011 GC60 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.403, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(516976) 2012 HM1

Ari 2012 HM1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.481, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(516986) 2012 QP10

Ari 2012 QP10 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.355, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(517046) 2013 AA53

Ari 2013 AA53 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.667, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(517681) 2015 DE198

Ari 2015 DE198 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.583, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

(517829) 2015 RL82

Ari 2015 RL82 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.614, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(518424) 2000 WK107

Ari 2000 WK107 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.541, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(518426) 2002 ON4

Ari 2002 ON4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.404, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(518440) 2004 CL1

Ari 2004 CL1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.533, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(518463) 2005 JY80

Ari 2005 JY80 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.561, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(518469) 2005 LH8

Ari 2005 LH8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.549, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(518507) 2006 EE1

Ari 2006 EE1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.276, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(518635) 2008 HO3

Ari 2008 HO3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.651, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(518638) 2008 JP14

Ari 2008 JP14 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.619, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...