ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 275




                                               

2016 BD39

Ari 2016 BD39 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.540, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 BE

Ari 2016 BE mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.469, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 BE1

Ari 2016 BE1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.607, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 BF1

Ari 2016 BF1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.459, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 BG1

Ari 2016 BG1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.558, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 BG15

Ari 2016 BG15 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.147, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 BH15

Ari 2016 BH15 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.309, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 BJ1

Ari 2016 BJ1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.543, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 BJ15

Ari 2016 BJ15 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.519, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 BK1

Ari 2016 BK1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.589, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 BL1

Ari 2016 BL1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.297, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 BM1

Ari 2016 BM1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.470, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 BN1

Ari 2016 BN1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.240, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 BN14

Ari 2016 BN14 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.755, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 BO1

Ari 2016 BO1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.564, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 BP14

Ari 2016 BP14 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.765, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 BP15

Ari 2016 BP15 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.354, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 BQ

Ari 2016 BQ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.139, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 BQ15

Ari 2016 BQ15 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.696, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 BR

Ari 2016 BR mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.266, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 BR15

Ari 2016 BR15 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.545, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 BR80

Ari 2016 BR80 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.452, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 BS

Ari 2016 BS mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.335, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 BS13

Ari 2016 BS13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.349, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 BS39

Ari 2016 BS39 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.486, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 BS67

Ari 2016 BS67 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.044, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 BT

Ari 2016 BT mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.596, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 BT13

Ari 2016 BT13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.486, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 BT39

Ari 2016 BT39 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.538, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 BU13

Ari 2016 BU13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.546, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 BU39

Ari 2016 BU39 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.197, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 BV

Ari 2016 BV mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.507, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 BV14

Ari 2016 BV14 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.713, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 BW

Ari 2016 BW mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.248, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 BW39

Ari 2016 BW39 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.535, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 BW80

Ari 2016 BW80 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.389, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 BX14

Ari 2016 BX14 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.522, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 BX39

Ari 2016 BX39 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.516, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 BX80

Ari 2016 BX80 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.369, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 BY

Ari 2016 BY mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.656, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 BY14

Ari 2016 BY14 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.907, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 BZ14

Ari 2016 BZ14 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.668, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 CA136

Ari 2016 CA136 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.782, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2016 CA138

Ari 2016 CA138 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.048, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2016 CA193

Ari 2016 CA193 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.037, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 CA194

Ari 2016 CA194 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.418, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 CA248

Ari 2016 CA248 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.476, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2016 CA29

Ari 2016 CA29 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.326, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 CA30

Ari 2016 CA30 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.252, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 CA32

Ari 2016 CA32 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.744, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...