ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 27




                                               

2013 EC28

Ari 2013 EC28 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.359, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 EC68

Ari 2013 EC68 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.361, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 ED28

Ari 2013 ED28 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.667, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 ED68

Ari 2013 ED68 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.349, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 EE68

Ari 2013 EE68 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.523, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 EF68

Ari 2013 EF68 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.637, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 EG68

Ari 2013 EG68 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.247, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 EH68

Ari 2013 EH68 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.764, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 EH89

Ari 2013 EH89 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.404, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 EJ89

Ari 2013 EJ89 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.373, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 EK28

Ari 2013 EK28 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.510, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 EK89

Ari 2013 EK89 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.607, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 EL28

Ari 2013 EL28 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.396, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 EL89

Ari 2013 EL89 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.504, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 EM20

Ari 2013 EM20 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.318, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 EM89

Ari 2013 EM89 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.117, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 EN126

Ari 2013 EN126 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.311, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 EN20

Ari 2013 EN20 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.382, sedengkeun magnitudo mutlakna 29.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 EN89

Ari 2013 EN89 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.267, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 EO126

Ari 2013 éo126 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.782, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2013 EO20

Ari 2013 éo20 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.190, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 EO4

Ari 2013 éo4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.148, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 EO89

Ari 2013 EO89 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.251, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 EP

Ari 2013 EP mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.215, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2013 EP4

Ari 2013 EP4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.469, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 EP89

Ari 2013 EP89 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.480, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 EQ

Ari 2013 EQ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.535, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2013 EQ4

Ari 2013 EQ4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.559, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 EQ41

Ari 2013 EQ41 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.426, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 ER

Ari 2013 ER mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.442, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2013 ER4

Ari 2013 ER4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.298, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 ER41

Ari 2013 ER41 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.336, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 ER89

Ari 2013 ER89 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.536, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 ES

Ari 2013 ES mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.631, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2013 ES11

Ari 2013 ES11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.339, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 ES89

Ari 2013 ES89 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.572, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 ES9

Ari 2013 ES9 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.210, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 ET

Ari 2013 ET mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.384, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 ET11

Ari 2013 ET11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.677, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 EU9

Ari 2013 EU9 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.193, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2013 EV108

Ari 2013 EV108 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.634, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2013 EV27

Ari 2013 EV27 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.569, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 EV89

Ari 2013 EV89 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.598, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 EW108

Ari 2013 EW108 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.458, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2013 EW128

Ari 2013 EW128 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.602, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2013 EW27

Ari 2013 EW27 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.595, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 EW89

Ari 2013 EW89 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.518, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 EX108

Ari 2013 EX108 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.423, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2013 EX89

Ari 2013 EX89 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.326, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2013 EY27

Ari 2013 EY27 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.300, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...