ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 234




                                               

Stasion Brumbung

Stasion Brumbung nyaéta stasion karéta api kelas I anu perenahna di Kembangarum, Mranggen, Demak. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +16 méter ieu aya di Daérah Operasi IV Semarang. Stasion iue mangrupa stasion hiji-hijina anu aktip kénéh di ...

                                               

Stasion Bumiayu

Stasion Bumiayu nyaéta stasion karéta api kelas II anu perenahna di Dukuhturi, Bumiayu, Brebes. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +236.45 m ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 jeung 3 mina ...

                                               

Stasion Butuh

Stasiun Butuh nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Butuh, Butuh, Purworejo. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +10 méter ieu aya di Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu boga opat jalur, kalawan jalur 2 jeung 3 anu j ...

                                               

Stasion Ciamis

Stasion Ciamis nyaéta stasion karéta api kelas II anu perenahna di Ciamis, Ciamis. Stasion anu luhurna +199 m sarta miboga léréng panangtu 10 permil ieu kaasup ka Daérah Operasi II Bandung. Stasion ieu jarakna sababaraha méter ka arah kidul ti Ja ...

                                               

Stasion Ciawi

Stasion Ciawi nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Ciawi, Ciawi, Tasikmalaya. Stasion ieu perenahna teu jauh ti jalan raya Bandung - Tasikmalaya. Stasion ieu boga tilu jalur, jalur 2 minangka jalur lurus. Kiwari stasion ieu ngan ngalayanan ...

                                               

Stasion Cibinong

Stasion Cibinong nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Pabuaran, Cibinong, Bogor. Ieu stasion jeung jalurna mangrupa stasion anyar, ku sabab dijeunna dina taun 1990-an. Ieu stasion mimitina mah dijieun pikeun ngalayanan karéta api batubara t ...

                                               

Stasion Cibungur

Stasion Cibungur nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Cibungur, Bungursari, Purwakarta. Stasion ieu boga tilu jalur, jalur 2 jeung 3 minangka jalur lurus. Stasion Cibungur mangrupa stasion karéta api pangkalérna di Daérah Operasi II Bandung ...

                                               

Stasion Cicaléngka

Stasion Cicaléngka nyaéta stasion karéta api kelas I anu aya di Jalan Stasiun Cicaléngka, Cicaléngka Kulon, Cicaléngka, Bandung. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +689 méter ieu jadi stasion pangeureunan ahir pikeun karéta api lokal Bandung ...

                                               

Stasion Cipatat

Stasion Cipatat nyaéta hiji stasion karéta nu aya di Cipatat, Cipatat, Bandung Kulon. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +345 méter ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi 2 Bandung. Sabada geus lila teu aktip, kiwari jalur karéta api Cianjur - P ...

                                               

Stasion Cirahayu

Stasion Cirahayu nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Kadipatén, Kadipatén, Tasikmalaya. Stasion ieu baheula ngaranna Stasion Trowék atawa Torowék, ngan taun 1960-an ngaranna diganti saenggeus kajadian longsor di jalur ieu. lantaran perenah ...

                                               

Stasion Ciranjang

Stasion Ciranjang nyaéta hiji stasion karéta api nu perenahna di Ciranjang, Ciranjang, Cianjur, Jawa Kulon. Stasion anu luhurna +272 méter ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi II Bandung. Sabada geus lila teu aktip, kiwari jalur karéta api Cianjur ...

                                               

Stasion Citayam

Stasion Citayam nyaéta hiji stasion karéta api nu aya di Bojong Pondok Térong, Cipayung, Dépok. Stasion ieu aya di Daérah Operasi I Jakarta. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +120 m ieu ngalayanan KRL Commuter Line. Di kiduleun stasion ieu, ...

                                               

Stasion Comal

Stasion Comal nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Purwosari, Comal, Pemalang. Stasion aun aya dina tingkat kaluhuran +10 méter ieu aya di Daérah Operasi IV Semarang. Stasion ieu mangrupa stasion pangwétanna di Kabupatén Pe ...

                                               

Stasion Dépok

Stasion Dépok atawa sok disebut ogé Stasion Dépok Lama nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu C nu perenahna di Pancoran Mas, Depok. Stasion ieu perenahna di Daérah Operasi I Jakarta. Stasion Dépok miboga 4 jalur nu ngalayanan KRL Jabodetabé ...

                                               

Stasion Dépok Baru

Stasion Dépok Baru nyaéta hiji stasion karéta api di Dépok, Pancoran Mas, Dépok. Stasion nu aya dina kaluhuran +93 m dpl ieu kaasup kana Daérah Operasi I Jakarta. Stasion ieu perenahna stratégis lantaran aya di tukangeun Kantor Walikota, ITC Dépo ...

                                               

Stasion Ijo

Stasion Ijo nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Bumiagung, Rowokele, Kebumén. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +25 méter ieu aya di Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu boga tilu jalur, kalawan jalur 1 anu jadi s ...

                                               

Stasion Jatinegara

Stasion Jatinegara nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu A anu perenahna di wates antara Jatinegara jeung Matraman, pasna di Kalurahan Pisangan Baru, Matraman, Jakarta Timur. Stasion anu aya di tingkat kaluhuran +16 méter ieu kaasup ka Daér ...

                                               

Stasion Jayakarta

Stasion Jayakarta mangrupa stasion karéta api kelas II anu pererahna di Mangga Dua Selatan, Sawah Besar, Jakarta Pusat. Stasion ieu mangrupa stasion anu pang kalérna di jalur layang Jakarta–Manggarai. Ngaranna diambil ti jalan anu teu jauh ti sta ...

                                               

Stasion Kalibodri

Stasion Kalibodri nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Tegorejo, Pegandon, Kendal. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +9 méter ieu aya di Daérah Operasi IV Semarang. Stasion ieu boga lima jalur, kalawan jalur 2 jeung 3 ...

                                               

Stasion Kaliwedi

Stasion Kaliwedi nyaéta stasion karéta api non-aktip kelas III/leutik anu perenahna di Kaliwedi Lor, Kaliwedi, Cirebon. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +6 m ieu kaasup ka Daérah Operasi III Cirebon. Stasion ieu miboga tilu jalur kalawan ja ...

                                               

Stasion Karangpucung

Stasion Karangpucung nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Jajawar, Banjar, Banjar. Stasion ieu jadi stasion pangkulonna di Kota Banjar. Stasion ieu boga tilu jalur, jalur 2 minangka jalur lurus. Kiwari stasion ieu ngan ngal ...

                                               

Stasion Kemranjén

Stasion Kemranjén nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Sibalung, Kemranjén, Banyumas. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +7 méter ieu asup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Ayeuna, jalur ganda pétak Kroya-Kemranjén geus d ...

                                               

Stasion Kiaracondong

Stasion Kiaracondong atawa Stasion Kircon nyaéta stasion karéta api kelas badag tipeu C di Kota Bandung, lengkepna di wates antara Kalurahan Babakansari jeung Kalurahan Kebonjayanti. Stasion anu aya di tingkat kaluhuran +681 méter ieu kaasup ka D ...

                                               

Stasion Kréngséng

Stasion Kréngséng nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Kréngséng, Gringsing, Batang. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +9 méter ieu aya di Daérah Operasi IV Semarang. Stasion ieu boga tilu jalur, kalawan jalur 1 jeung ...

                                               

Stasion Kutowinangun

Stasion Kutowinangun nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Kuwarisan, Kutowinangun, Kebumén. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +13 méter ieu aya di Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu boga opat jalur, kalawan jalur ...

                                               

Stasion Langen

Stasion Langen nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Muktisari, Langensari, Banjar. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +16 m ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto sarta jadi hiji-hijina stasion Daop 5 anu aya di Jawa ...

                                               

Stasion Larangan (Tegal)

Stasiun Larangan nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Munjungagung, Kramat, Tegal. Stasion aun aya dina tingkat kaluhuran +4 méter ieu aya di Daérah Operasi IV Semarang. Stasion ieu boga opat jalur, kalawan jalur 1 jeung 2 ...

                                               

Stasion Lebakjero

Stasion Lebakjero nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Cihérang, Nagrég, Bandung. Stasion ieu mangrupa stasion pangwétanna di Kabupatén Bandung sarta jadi wates antara Kabupatén Bandung jeung Kabupatén Garut. Lebakjero mangrupa stasion kadu ...

                                               

Stasion Lempuyangan

Stasion Lempuyangan nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Kota Yogyakarta, Daérah Istiméwa Yogyakarta, berjarak ±1 km di wétanneun Stasion Yogyakarta, stasion utama di kota ieu. Stasiun anu didirikeun ti tanggal 2 Maret 1872 ieu téh ngalayan ...

                                               

Stasion Malébér

Stasion Malébér nyaéta hiji stasion karéta api anu perenahna di Malébér, Karangtengah, Cianjur. Stasiona anu luhurna +357 méter ieu aya di Daérah Operasi II Bandung. Ti saprak KA Argo Peuyeum eureun operasina, jalur karéta Cianjur - Padalarang sa ...

                                               

Stasion Mangkang

Stasion Mangkang nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Mangkang Kulon, Tugu, Semarang. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +5 méter ieu aya di Daérah Operasi IV Semarang. Stasion ieu mangrupa stasion pangkulonna di Kota S ...

                                               

Stasion Manonjaya

Stasion Manonjaya nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Manonjaya, Manonjaya, Tasikmalaya. Stasion ieu jadi stasion pangwétanna di Kabupatén Tasikmalaya. Di beulah wétan stasion ieu, aya jembatan Cirahong anu kasohor. Stasio ...

                                               

Stasion Nambo

Stasion Nambo nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Bantar Jati, Klapanunggal, Bogor. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +114 méter ini kaasup ka Daérah Operasi I Jakarta sarta mangrupa stasion pangwétanna di Kabupatén B ...

                                               

Stasion Pegadén Baru

Stasion Pegadén Baru nyaéta stasion karéta api kelas I anu perenahna di Kamarung, Pagadén, Subang. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +35 m ieu kaasup ka Daérah Operasi III Cirebon. Stasion ieu miboga opat jalur kalawan jalur 2 jeung 3 minang ...

                                               

Stasion Petarukan

Stasion Petarukan nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Sérang, Petarukan, Pemalang. Stasion aun aya dina tingkat kaluhuran +10 méter ieu aya di Daérah Operasi IV Semarang. Ti tanggal 30 Oktober 2008, rél jalur ganda sapanja ...

                                               

Stasion Plabuan

Stasiun Plabuan nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Ketanggan, Gringsing, Batang. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +4 méter ieu aya di Daérah Operasi IV Semarang. Stasion ieu boga tilu jalur, kalawan jalur 1 jeung 3 ...

                                               

Stasion Pondok Cina

Stasion Pondok Cina nyaéta stasion karéta api kelas II anu perenahna di Pondok Cina, Beji, Kota Dépok. Stasion ieu aya dina kaluhuran 74 méter sarta aya di wewengkon Daérah Operasi I Jakarta. Stasion Pondok Cina mangrupa salah sahiji stasion anu ...

                                               

Stasion Prembun

Stasion Prembun nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Prembun, Prembun, Kebumén. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +9 méter ieu aya di Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu boga opat jalur, kalawan jalur 2 jeung 3 an ...

                                               

Stasion Rancaékék

Stasion Rancaékék nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Rancaékék Wétan, Rancaékék, Bandung. Stasion ieu boga tilu jalur, jalur 2 mangrupa jalur lempeng. Stasion ieu ogé boga dua wangunan, nyaéta wangunan kidul jeung wangunan kalér. Baheula ...

                                               

Stasion Rawabébék

Stasion Rawabébék nyaéta stasion karéta api non-aktip anu perenahna di Kota Baru, Bekasi Barat, Bekasi. Stasion ieu kira-kira dinonaktipkeun taun 1994 lantaran sepi panumpang sarta jarakna anu deukeut teuing jeung Stasion Cakung atawa Stasion Kra ...

                                               

Stasion Sasaksaat

Stasion Sasaksaat nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Sumurbandung, Cipatat, Bandung Kulon. Stasion ieu boga dua jalur, kalawan jalur 2 minangka jalur lurus. Ka arah Jakarta, aya torowongan pangpanjangna sa-Indonésia anu aktip kénéh, nyaét ...

                                               

Stasion Selajambé

Stasion Selajambé nyaéta hiji stasion karéta api nonaktip anu perenahna di Selajambé, Sukaluyu, Cianjur, Jawa Kulon. Stasion ianu luhurna +357 ieu aya di Daérah Operasi II Bandung. Sabada geus lila teu aktip, kiwari jalur karéta api Cianjur - Pad ...

                                               

Stasion Soka

Stasion Soka nyaéta stasion karéta api nonaktip kelas III/leutik anu perenahna di Kedawung, Pejagoan, Kebumén. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +22 méter ieu aya di Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu dinonaktipkeun ti tanggal 14 Désém ...

                                               

Stasion Solo Balapan

Stasion Solo Balapan nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Gilingan, Banjarsari, Surakarta. Stasion ieu mangrupa stasion panggedéna di Surakarta jeung di Jawa Tengah. Stasion ieu ngalayanan karéta kelas éksekutip jeung bisnis, sedengkeun pik ...

                                               

Stasion Sragi

Stasion Sragi nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Sragi, Sragi, Pekalongan. Stasion aun aya dina tingkat kaluhuran +7 méter ieu aya di Daérah Operasi IV Semarang. Stasion ieu mangrupa stasion pangkulonna di Kabupatén Pekal ...

                                               

Stasion Sruweng

Stasion Sruweng nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Sruweng, Sruweng, Kebumén. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +13 méter ieu aya di Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu boga tilu jalur, kalawan jalur 1 anu jadi ...

                                               

Stasion Sumpiuh

Stasion Sumpiuh nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Jalan Stasion Sumpiuh, Sumpiuh, Sumpiuh, Banyumas. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +17 méter ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto. Stasion ieu miboga taman leutik di gigireun ...

                                               

Stasion Surabaya Gubeng

Stasion Surabaya Gubeng nyaéta stasion karéta api kelas I anu perenahna di Gubeng, Gubeng, Surabaya. Stasion anu boga kaluhuran +5 méter ieu mangrupa stasion panggedéna di Daérah Operasi VIII Surabaya, di Kota Surabaya, jeung di Jawa Wétan, sarta ...

                                               

Stasion Surabaya Pasarturi

Stasion Surabaya Pasarturi nyaéta stasion karéta api kelas I anu perenahna di Bubutan, Gundih, Surabaya. Stasion anu dioperasikeun ku Daérah Operasi VIII Surabaya ieu téh mimitina diwangun ku NIS/ Nederlands Indische-Spoorweg Maatschapiij, lain S ...

                                               

Stasion Suradadi

Stasion Suradadi atawa Stasion Surodadi nyaéta stasion karéta api kelas III/leutik anu perenahna di Suradadi, Suradadi, Tegal. Stasion aun aya dina tingkat kaluhuran +3 méter ieu aya di Daérah Operasi IV Semarang. Stasion ieu boga tilu jalur, kal ...