ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 139




                                               

2017 FM1

Ari 2017 FM1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.330, sedengkeun magnitudo mutlakna 29.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2017 FM101

Ari 2017 FM101 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.372, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2017 FM102

Ari 2017 FM102 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.814, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2017 FM128

Ari 2017 FM128 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2017 FM63

Ari 2017 FM63 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.594, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2017 FM90

Ari 2017 FM90 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.520, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2017 FM91

Ari 2017 FM91 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.399, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2017 FN

Ari 2017 FN mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.313, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2017 FN1

Ari 2017 FN1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.578, sedengkeun magnitudo mutlakna 30.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2017 FN101

Ari 2017 FN101 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.506, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2017 FN102

Ari 2017 FN102 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.345, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2017 FN128

Ari 2017 FN128 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.552, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2017 FN63

Ari 2017 FN63 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.557, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2017 FN64

Ari 2017 FN64 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.321, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2017 FN90

Ari 2017 FN90 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.682, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2017 FN91

Ari 2017 FN91 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.469, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2017 FO

Ari 2017 FO mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.323, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2017 FO101

Ari 2017 FO101 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.439, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2017 FO102

Ari 2017 FO102 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.329, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2017 FO127

Ari 2017 FO127 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.219, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2017 FO128

Ari 2017 FO128 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.519, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2017 FO2

Ari 2017 FO2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.431, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2017 FO63

Ari 2017 FO63 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.846, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2017 FO64

Ari 2017 FO64 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.295, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2017 FO90

Ari 2017 FO90 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.523, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2017 FO91

Ari 2017 FO91 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.116, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2017 FP

Ari 2017 FP mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.507, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2017 FP101

Ari 2017 FP101 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.128, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2017 FP102

Ari 2017 FP102 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.459, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2017 FP127

Ari 2017 FP127 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.203, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2017 FP128

Ari 2017 FP128 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.544, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2017 FP2

Ari 2017 FP2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.372, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2017 FP63

Ari 2017 FP63 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.585, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2017 FP64

Ari 2017 FP64 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.599, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2017 FP91

Ari 2017 FP91 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.274, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2017 FQ

Ari 2017 FQ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.179, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2017 FQ101

Ari 2017 FQ101 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.448, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2017 FQ102

Ari 2017 FQ102 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.535, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2017 FQ127

Ari 2017 FQ127 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.351, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2017 FQ128

Ari 2017 FQ128 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.539, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2017 FQ2

Ari 2017 FQ2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.203, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2017 FQ63

Ari 2017 FQ63 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.263, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2017 FQ64

Ari 2017 FQ64 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.519, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2017 FQ90

Ari 2017 FQ90 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.364, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2017 FQ91

Ari 2017 FQ91 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.413, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2017 FR

Ari 2017 FR mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.221, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2017 FR101

Ari 2017 FR101 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.531, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2017 FR102

Ari 2017 FR102 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.430, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2017 FR128

Ari 2017 FR128 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.604, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2017 FR2

Ari 2017 FR2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.347, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...