ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 129




                                               

2016 XF18

Ari 2016 XF18 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.185, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 XG

Ari 2016 XG mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.439, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 XG1

Ari 2016 XG1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.768, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 XG18

Ari 2016 XG18 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.434, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 XH

Ari 2016 XH mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.545, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 XH1

Ari 2016 XH1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.592, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 XH18

Ari 2016 XH18 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.518, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 XH2

Ari 2016 XH2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.387, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 XJ

Ari 2016 XJ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.223, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 XJ18

Ari 2016 XJ18 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.652, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 XJ2

Ari 2016 XJ2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.331, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 XJ24

Ari 2016 XJ24 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.533, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 XK

Ari 2016 XK mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.505, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 XK18

Ari 2016 XK18 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.615, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 XK2

Ari 2016 XK2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.713, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 XL18

Ari 2016 XL18 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.285, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 XL2

Ari 2016 XL2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.255, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 XL23

Ari 2016 XL23 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.561, sedengkeun magnitudo mutlakna 29.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 XM

Ari 2016 XM mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.489, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 XM18

Ari 2016 XM18 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.629, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 XM23

Ari 2016 XM23 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.340, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 XO23

Ari 2016 XO23 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.620, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 XP1

Ari 2016 XP1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.555, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 XP23

Ari 2016 XP23 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.648, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 XQ1

Ari 2016 XQ1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.609, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 XQ23

Ari 2016 XQ23 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.544, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 XR1

Ari 2016 XR1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.129, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 XR23

Ari 2016 XR23 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.148, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 XS1

Ari 2016 XS1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.603, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 XT1

Ari 2016 XT1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.426, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 XV17

Ari 2016 XV17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.529, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 XW17

Ari 2016 XW17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.760, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 XW20

Ari 2016 XW20 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.526, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 XY17

Ari 2016 XY17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.333, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 XY23

Ari 2016 XY23 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.568, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 XZ1

Ari 2016 XZ1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.523, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 XZ20

Ari 2016 XZ20 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.689, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 XZ23

Ari 2016 XZ23 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.508, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 YB11

Ari 2016 YB11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.530, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 YB8

Ari 2016 YB8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.598, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 YC13

Ari 2016 YC13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.453, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2016 YC8

Ari 2016 YC8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.224, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 YD8

Ari 2016 YD8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.648, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 YE

Ari 2016 YE mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.108, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 YE11

Ari 2016 YE11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.568, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 YE3

Ari 2016 YE3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.256, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2016 YF

Ari 2016 YF mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.600, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2016 YF11

Ari 2016 YF11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.406, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 YF8

Ari 2016 YF8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.209, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2016 YG

Ari 2016 YG mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.489, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...