ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 12




                                               

2012 FW23

Ari 2012 FW23 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.143, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2012 FW35

Ari 2012 FW35 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.542, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2012 FX13

Ari 2012 FX13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.136, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2012 FX23

Ari 2012 FX23 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.476, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2012 FX35

Ari 2012 FX35 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.066, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2012 FY13

Ari 2012 FY13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.519, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2012 FY23

Ari 2012 FY23 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.581, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2012 FZ13

Ari 2012 FZ13 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.446, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2012 FZ44

Ari 2012 FZ44 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.553, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2012 GA12

Ari 2012 GA12 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.771, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2012 GA5

Ari 2012 GA5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.066, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2012 GB18

Ari 2012 GB18 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.805, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2012 GB5

Ari 2012 GB5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.575, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2012 GC

Ari 2012 GC mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.189, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2012 GC2

Ari 2012 GC2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.395, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2012 GC5

Ari 2012 GC5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.182, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2012 GD

Ari 2012 GD mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.512, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2012 GD2

Ari 2012 GD2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.265, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2012 GD5

Ari 2012 GD5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.427, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2012 GE

Ari 2012 GE mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.372, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2012 GE5

Ari 2012 GE5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.632, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2012 GK

Ari 2012 GK mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.468, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2012 GP1

Ari 2012 GP1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.296, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2012 GS5

Ari 2012 GS5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.855, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2012 GT5

Ari 2012 GT5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.479, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2012 GV11

Ari 2012 GV11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.216, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2012 GV17

Ari 2012 GV17 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.459, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2012 GW11

Ari 2012 GW11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.570, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2012 GX11

Ari 2012 GX11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.445, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2012 GY11

Ari 2012 GY11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.446, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2012 HA2

Ari 2012 HA2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.143, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2012 HA34

Ari 2012 HA34 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.368, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2012 HB2

Ari 2012 HB2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.260, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2012 HB25

Ari 2012 HB25 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.596, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2012 HB34

Ari 2012 HB34 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.670, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2012 HC20

Ari 2012 HC20 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.646, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2012 HC25

Ari 2012 HC25 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.187, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2012 HD20

Ari 2012 HD20 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.272, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2012 HD25

Ari 2012 HD25 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.631, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2012 HE

Ari 2012 HE mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.536, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

2012 HE2

Ari 2012 HE2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.437, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2012 HE31

Ari 2012 HE31 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.392, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2012 HF2

Ari 2012 HF2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.367, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2012 HG2

Ari 2012 HG2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.182, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2012 HG31

Ari 2012 HG31 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.532, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2012 HG8

Ari 2012 HG8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.729, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2012 HH20

Ari 2012 HH20 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.293, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2012 HH31

Ari 2012 HH31 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.137, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2012 HH8

Ari 2012 HH8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.746, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2012 HJ1

Ari 2012 HJ1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.607, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...